Nieuws

Barry Paf gaat voor een Kickstart van 2022!

Het goede voornemen van Barry is om een paar kilo's kwijt te raken en dat gaan we doen samen met jullie! Vanaf maandag 3 januari gaat Barry elke week in gesprek met een expert, voert hij een challenge uit en belt hij met luisteraars om te praten over hun goede voornemens. Doe mee met Barry en luister hoe het hem vergaat op 100%NL. 

Lees meer

Gedragswetenschapper Dirkje van der Ven positief over de actie van het Rode Kruis

Woordvoerder Iris van Deinse van het Rode Kruis gaf 20 december een interview over Kickstart 2022 aan EditieNL. Ook gedragswetenschapper Dirkje van der Ven kwam aan het woord en bevestigde: ''Als je vrienden en familie vertelt over je voornemens, houd je het makkelijker vol.''

Lees meer

Hou je dit jaar écht aan je goede voornemens: laat je sponsoren!

Je kent het wel: je neemt je voor dat je in het nieuwe jaar écht gaat vaker gaat hardlopen, maar eind januari liggen je hardloopschoenen alweer achterin de kast. Niet dit jaar! Want dit keer kun jij je laten sponsoren om je aan jouw goede voornemens te houden. Het geld dat je ophaalt, gaat naar mensen in nood. Zo behaal jij je doel, en help je ook nog eens een ander! Met Kickstart 2022 begin jij je jaar extra goed.

Lees meer

Vijf tips voor het opstellen van je goede voornemens

Wil jij je in 2022 eindelijk eens écht aan je goede voornemens gaan houden? Zorg dan dat je jouw voornemens goed opstelt! Zo wordt de kans groter dat je jouw doelen bereikt. Vijf tips van Rode Kruis-psychologen Madelon Bronner en Esmée Pluijmers voor het opstellen van goede voornemens.

Lees meer