Hoe werkt het?

1

Kickstart jouw doel voor het goede doel. Kies een goed voornemen voor 2022 en meld jouw actie aan op deze website. Stel je count-down in en vertel jouw tegenprestatie. Wat doneer jij als je het niet haalt? Nu kan het bijna niet meer mislukken!

2

Deel jouw actie met familie en vrienden en vraag of ze je willen sponsoren. Voor het Rode Kruis uiteraard. Want het Rode Kruis helpt miljoenen mensen over de hele wereld met basislevensbehoeften zoals eten, onderdak en medische zorg. Want je doet het niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle mensen die het Rode Kruis het komende jaar gaat helpen.

3

Klaar is jouw stok achter de deur! Nu is het tijd om jouw doel te bereiken. Vergeet ook niet je donateurs op de hoogte te houden met leuke foto’s of blogs.

Is het gelukt?

Goed gedaan, je mag trots zijn op jezelf! Je hebt met jouw uitdaging jezelf én andere mensen geholpen. Niet gelukt? Jammer, wie weet volgend jaar beter. Match zelf jouw ontvangen donaties of doneer jouw gekozen bedrag.

Liever doneren op een actie?

Neem een kijkje op onze Wall of Fame en support één van onze deelnemers, of zoek een bekende via de functie ‘’zoek een vriend’’.